PREMIER LEAGUE
Esports Futbol 10/01/2015

El City punxa en el retorn d'Agüero i el Chelsea es col·loca líder en solitari

Els de Manchester empaten contra l'Everton (1-1), mentre que els de Mourinho superen 2 a 0 el Newcastle

A.l.
Sergio Agüero a Goodison Park / PAUL ELLIS / AFP

BarcelonaEl Manchester City ha punxat a Goodison Park (1-1) i permet al Chelsea que es col·loqui com a líder en solitari de la Premier, amb dos punts d'avantatge sobre el conjunt de Manuel Pellegrini. El City, que no ha comptat amb Touré Yayá, no ha pogut superar l'Everton de Robert Martínez, tot i avançar-se al marcador amb un gol de Fernandinho, quan només faltava un quart d'hora per acabar el matx. La resposta local ha estat ràpida, i al minut 78 Steven Naismith ha situat l'empat a un definitiu al marcador. La bona notícia per al conjunt de Manchester ha estat la tornada als terrenys de joc de Sergio Agüero, que ha superat una lesió que l'ha tingut apartat de l'activitat durant més d'un mes, des que es va lesionar el 6 de desembre precisament contra l'Everton.

L'empat del City torna a situar el Chelsea com a líder en solitari. Els de José Mourinho han superat 2 a 0 el Newcastle gràcies als gols d'Óscar a la primera meitat i Diego Costa al quart d'hora de la represa. El portuguès ha fet jugar Petr Cech a la porteria en el lloc de Thibaut Courtois. El Liverpool ha guanyat al camp del Sunderland, amb gol de Lazar Markovic, i s'acosta a les posicions europees.