Esports Futbol 12/10/2015

Espanya tanca la classificació per a l'Eurocopa derrotant Ucraïna (0-1)

Cesc Fàbregas disputa una pilota amb Denys Garmash, durant l'Ucraïna-Espanya / VALENTYN OGIRENKO / REUTERS

BarcelonaLa selecció espanyola ha tancat aquest dilluns la fase de classificació per a l'Eurocopa 2016 amb una victòria contra Ucraïna, a camp contrari (0-1). L'equip de Vicente del Bosque, ja classificat, n'ha tingut prou amb un gol al contraatac de Mario Gaspar per aconseguir el triomf, i s'ha beneficiat de les nombroses aturades del porter De Gea per mantenir la porteria a zero.

Cesc Fàbregas, que disputava el partit número 100 amb la samarreta d'Espanya, ha fallat un penal a la primera meitat quan el marcador era de 0-1 per a 'la roja'. El d'Arenys ha estat substituït a la segona meitat.

D'altra banda, els blaugranes Jordi Alba i Sergio Busquets han entrat a la segona part i han disputat 15 i 5 minuts, respectivament.

Espanya ja estava classificada com a primera del grup C, i Eslovàquia ha aconseguit també la classificació aquest dilluns. Ucraïna, tercera, jugarà la repesca.