Publicitat
Publicitat

Estiarte: "Guardiola tornarà a entrenar l'any que ve"

L'exdirector de relacions externes del Barça ha declarat al diari Sport que Pep Guardiola "no resistirà massa temps sense futbol"

Manel Estiarte , llegenda del waterpolo català i exdirector de relacions externes del Barça, vaticina un pròxim retorn de Pep Guardiola a les banquetes : "Serà l'any que ve , i aquest desembre ja començarà a moure's . No resisitirà tant temps sense  futbol. De scarto, però, que torni a entrenar aquesta temporada " , ha declarat Estiarte al diari Sport.

Estiarte no ha evitat parlar del futur del Barça sota Tito Vilanova , a qui ha considerat "més reflexiu que en Pep". Per Estiarte, però , " tots dos coincideixen en molts idees i han treballat junts durant molt de temps . V eig
seu Barça com un símbol de continuïtat , on no ha de canviar res perquè l' equip camina sol " .

Sobre les preferències de Guardiola de cara al seu futur, Estiarte no ha volgut descartar cap possibilitat . L'exmembre del cos tècnic blaugrana no s'ha pronunciat sobre si el tècnic de Santpedor voldria començar una nova aventura en un club o provar l'experiència de dirigir un equip nacional : "És indiferent" , ha declarat Estiarte.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT