Barça
Esports Futbol 24/11/2012

Guardiola està disposat a entrenar la selecció brasilera, segons el diari 'Lance'

Després que Mano Menezes ha estat destituït com a tècnic de la 'canarinha', la premsa del Brasil assegura que l'exblaugrana veu amb bons ulls ocupar el seu càrrec

Efe
1 min
Portada del diari 'Lance' d'aquest dissabte 24 de novembre

Rio de JaneiroL'exentrenador del Barcelona Pep Guardiola podria estar disposat a posar punt final a l'any sabàtic que passa a Nova York per anar a dirigir la selecció brasilera, després de la destitució del fins ahir seleccionador Mano Menezes. Així ho assegura el diari esportiu 'Lance', que cita fonts pròximes al tècnic de Santpedor.

"L'únic equip del món que començaria a entrenar demà és la selecció brasilera. I seré campió del món amb el Brasil", ha dit Guardiola a una "font molt pròxima" a ell, segons 'Lance', consultada per l'editor i fundador del diari esportiu brasiler, Walter de Mattos Júnior.

El director de seleccions de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), Andrés Sánchez, va dir divendres que el nom del substitut de Menezes s'anunciarà al gener, i que l'elegit pot ser un dels "sis o set" candidats que estudien els mitjans brasilers sense que es descarti la possibilitat que sigui un estranger.

La destitució de Menezes va ser una decisió personal del president de la CBF, José María Marín, que vol "altres criteris, una planificació i metodologia noves" a partir del gener, amb vistes al Mundial del 2014, en què el Brasil en serà amfitrió, segons Sánchez.

Guardiola, de 41 anys, passa actualment un any sabàtic a Nova York després d'haver estat quatre temporades a la banqueta blaugrana, en què va aconseguir 14 títols: dues Lligues de Campions, dos Mundials de Clubs, dues Supercopes d'Europa, tres Lligues espanyoles, dues Copes del Rei i tres Supercopes d'Espanya.

stats