Hércules
Esports Futbol 15/01/2011

L'Hércules visita un Sporting en hores baixes

Esteban Vigo no podrà comptar amb el defensa central Abraham Paz i l'extrem esquerre Olivier Thomert ja que tots dos arrosseguen problemes musculars

Redacció
1 min

GijónManolo Preciado, entrenador del Sporting de Gijón, mantindrà al jove Nacho Cases en l'onze que s'enfronti aquesta tarda (18 hores) a l'Hèrcules en un partit on la continuïtat del tècnic està en dubte i la situació del seu equip és molt més delicada que la del seu rival.



Preciado està obligat a fer algun canvi en la línia defensiva en la qual a la baixa del lesionat Botía s'uneix la sanció al lateral José Ángel, la qual cosa retornarà la titularitat a Roberto Canella. Segons els entrenaments de la setmana, Lora ocuparà eñ lateral dret i De les Cuevas jugarà per davant.

L'Hèrcules visita al Sporting amb l'objectiu de netejar la mala imatge que, excepte en la victòria enfront del Barcelona al Camp Nou, ha donat l'equip en les trobades disputades com a visitant i que és molt diferent a la qual ofereix cada vegada que juga en l'estadi Rico Pérez, on ha aconseguit els seus millors resultats.



El conjunt entrenat per Esteban Vigo, a més, és conscient que una victòria al Molinón seria un important pas cap a la permanència en Primera, pel fet que el Sporting és un dels equips que està en zona de descens i perquè un triomf obriria una bretxa de dotze amb el quadre asturià.



L'Hèrcules no podrà comptar amb el defensa central Abraham Paz i l'extrem esquerre Olivier Thomert. Tots dos arrosseguen problemes musculars. Aquestes dues absències s'uneixen a la del migcampista portuguès Tiago Gomes, qui se segueix amb la recuperació d'una lleu lesió de genoll.

stats