Futbol

Cruyff fitxa pel Chivas de Mèxic com a assessor

Aquesta nova tasca no afectarà al seu càrrec de seleccionador català, de la mateixa manera que ho va compaginar com a assessor de l'Ajax

Johan Cruyff serà l'assessor del Chivas de Guadalajara a partir d'ara. L'holandès , tres vegades Pilota d' Or , s'encarregarà de reestructurar l'àrea esportiva , gestionant possibles fitxatges i assessorant a l'entrenador del primer equip .

El propietari de Omnlife, Jorge Vergara, compleix el somni de comptar amb un dels pilars del planter blaugrana . "L'èxit del Barcelona no és només èxit de Guardiola . Cruyff va ser molt important " . Va assegurar Vergara a 'Marca' fa uns dies .

D'aquesta manera , l'equip més llorejat de Mèxic ( amb 11 títols de Lliga ) comptarà amb l'exjugador i exentrador del Barç a, que viurrà entre Barcelona , Guadalajara i Amsterdam , tot i que en l'última ciutat ja no treballa , doncs recentment va dimitir com a assessor de l'Ajax d'Amsterdam pel nomenament de Louis van Gaal com entrenador .

Al portal Mediotiempo , l'empresari mexicà va declarar que "portar a Johan Cruyff és com portar el Papa del futbol " , tenim i estampar un segell de futbol total que ens permeti ser un equip com el Barcelona , el millor del món . Cal tenir claríssim que és una gran oportunitat per a nosaltres , per a Mèxic , és com tenir el Papa a la religió catòlica , o aprendre del Premi Nobel " .

El Club Esportiu Chivas va últim en la classificació del Torneig Clausura 2012 i aquest cap de setmana s'enfronta a un dels equips més forts del campionat , Santos Laguna –on juga Marc Crosas– . Hores abans hi haurà una presentació oficial de Johan Cruyff .