Futbol
Esports Futbol 16/08/2011

El president de l'LFP se sent "enganyat" pel responsable dels futbolistes

Tots dos negocien un nou conveni col·lectiu que permeti desconvocar la vaga de futbolistes prevista per les dues primeres jornades de Lliga

Efe
1 min

MadridJosé Luis Astiazarán, president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), se sent "enganyat" per Luis Rubiales, el màxim responsable de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), segons revelen fonts pròximes a l'LFP.

Astiazarán s'ha sentit enganyat, segons aquestes fonts, perquè està convençut que Rubiales "va intentar guanyar temps" després de l'assemblea extraordinària de l'LFP del 3 d'agost, quan es va aprovar el fons de garantia concursal, i perquè està convençut que ja "tenia presa la decisió de convocar la vaga" per les dues primeres jornades de Lliga.

Rubiales, d'altra banda, assenyala a Efe que "de moment" no té "res" a dir sobre les opinions d'Astiazarán.

L'LFP i AFE van continuar mantenint contactes els dies 8, 9 i 10 d'agost i, segons aquestes mateixes fonts, les reunions es van desenvolupar en un ambient de "cordialitat" i en cap moment Rubiales va parlar dels seus "plans". A més, l'LFP considera que és impossible "improvisar" en dos minuts la cita del dia 11, en què l'AFE va anunciar la convocatòria de vaga.

Aquest dimecres, a partir de les 10.00 hores, està prevista una altra reunió entre l'LFP i l'AFE que té com a únic punt de l'ordre del dia avançar en la negociació del conveni i mirar d'acostar posicions perquè es desconvoqui la vaga.

stats