Publicitat
Publicitat

Mallorca

L'entrenador considera que el fet de viatjar el mateix dia no ha influït

Laudrup: "Hem jugat malament, i prefereixo perdre per 3-0 que no amb un enganyós 2-1"

El tècnic danès creu que amb aquest resultat l'equip tornarà a tocar de peus a terra i no farà volar coloms pensant en aconseguir una plaça per europa l'any vinent

Michael Laudrup, entrenador del Mallorca, ha reconegut que el seu equip no era mereixedor de la victòria, i ha assegurat que prefereix “perdre per 3-0 jugant malament que no pas amb un resultat més ajustat i enganyós, com un 2-1”.

Sobre la derrota, Laudrup considera que “ja ens va bé”, ja que “llegeixes cada dia coses sobre Europa o la revel·lació del campionat, intentes tenir el cap fret però sempre entra alguna cosa”. L'entrenador danès també ha parlat de la vaga de controladors aeris, que ha obligat l'equip balear a desplaçar-se avui diumenge; però ha considerat que “no és el culpable de la derrota”.

Del partit, el tècnic del Mallorca ha explicat que “hem intentat reaccionar a la segona part, tenint més possessió de pilota, però només ha servit per maquillar el joc”. I sobre el futur, creu que la clau per tornar als bons resultats és “que els jugadors continuïn treballant com fins ara”.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT