Barça
Esports Futbol 07/10/2012

El Llevant Les Planes esgarrapa un punt de Vallecas (2-2) i el Barça també empata amb l'Atlètic (1-1)

Les d'Albert Sánchez han pogut empatar en l'últim sospir del seu partit contra el Rayo i les blaugranes han salvat un punt gràcies a Soni al minut 80. A més, l'Espanyol ha derrotat 2-0 el Sevilla i el Sant Gabriel ha golejat el Lagunak (4-0)

El Llevant Les Planes ha tret un gran 2-2 al camp del Rayo

BarcelonaLa cinquena jornada de la Primera Divisió ha deixat l'Athletic Club com a líder únic, amb 15 punts, després de l'ensopegada a casa del Rayo, l'altre equip que ho havia guanyat tot fins ara. La victòria de l'Espanyol i l'empat de l'Atlètic situa les blanc-i-blaves novament entres les quatre primeres de la classificació.

La sorpresa del diumenge l'ha tornada a protagonitzar el Llevant Les Planes. L'equip de Sant Joan Despí ha sumat un valuós punt de la seva visita a Vallecas, després d'empatar 2-2 contra el Rayo Vallecano. Ali ha avançat a les visitants, però entre Natalia i Jenny, de penal, han pogut donar la volta al marcador. Sobre el temps afegit, i també de penal, Evita ha situat el definitiu empat en el marcador.

També a Madrid, el Barça ha patit per sumar un punt contra l'Atlètic de Madrid (1-1), un dels equips més sòlids de la categoria. Després d'un primer temps de domini de possessió blaugrana però poques ocasions, Marieta ha obert el marcador al minut 57. Xavi Llorens ha mogut la banqueta per agitar el partit i, al minut 80, ha trobat la recompensa amb un gol de Sonia, de falta directa. Els dos punts que es deixen les blaugranes a Majadahonda les allunya molt de la zona alta de la classificació i, amb 7 punts després de cinc partits, ja són a 8 punts del líder.

Sí s'ha pogut reenganxar l'Espanyol, que ha resolt amb esforç el seu compromís contra el Sevilla a Sant Adrià (2-0) i s'ha beneficiat de les ensopegades del Rayo i l'Atlètic de Madrid per retallar-li dos punts. Les de Luis Carrión han dominat el primer temps però no han tingut sort en les rematades claríssimes de Sara Serna, Sonia i Brenda. En la primera acció del segon temps, Vane Gimbert ha entrat a pentinar una falta lateral picada per Meseguer i, entre el seu remat i la passivitat de la defensa andalusa, la pilota ha entrat per batre Inés. Tot i l'1-0, les blanc-i-blaves han continuat buscant la porteria rival i Willy, als pocs minuts d'entrar al camp, ha aprofitat una passada llarga per guanyar el duel amb Amparo i perforar la xarxa amb un potent xut amb l'esquerra.

Menys complicacions ha tingut el Sant Gabriel amb la visita d'un Lagunak inofensiu. Les de Takahisa Shiraishi han trencat la resistència navarresa ben aviat, gràcies a un gol de Gio al minut 9 després d'una centrada des de la dreta de Maria Estella. Poc abans del descans, Baudet ha encarrilat el triomf en rematar una passada llarga de Rocío. En la segona meitat s'ha mantingut el domini local i, en el tram final, s'ha completat la victòria amb els gols d'Eva Llamas, amb un xut potent, i de Gio, de penal. L'equip de Sant Adrià ha pogut fins i tot donar minuts a Sandra Hernández, una migcampista canària de només 15 anys que ha fitxat recentment pel club blau.