Brasil 2014
Esports Futbol 24/06/2014

Luis Suárez mossega Chiellini durant l'Uruguai-Itàlia

El davanter uruguaià ha queixalat l'espatlla del defensa als darrers minuts del partit, però no ha estat sancionat per l'àrbitre

BarcelonaEl davanter uruguaià Luis Suárez ha mossegat el defensa italià Giorgio Chellini en els darrers minuts del partit entre l'Uruguai i Itàlia. En la disputa per una pilota, Suárez s'ha acostat per darrere al defensa i l'ha queixalat a l'espatlla. L'àrbitre del partit, el mexicà Marco Rodríguez, no ha sancionat una acció que està donant la volta al món.

Tots dos jugadors han pogut acabar el partit amb normalitat, tot i que la Federació italiana podria presentar una protesta a la FIFA per demanar la sanció a posteriori del davanter. En el cas que prosperés, Luis Suárez es perdria el partit dels vuitens de final.

El partit ha acabat amb victòria sud-americana per 1-0, un resultat que ha servit perquè l'Uruguai passés als vuitens de final i que deixa fora de la competició Itàlia.