1a divisió
Esports Futbol 30/08/2011

El 0-6 i el 5-0 del Madrid i el Barça en la primera jornada fan 'trending topic' #ligademierda

Les declaracions de Del Nido (Sevilla) dient que "la nostra lliga és la pitjor porqueria del món" ho han potenciat i la xarxa s'hi ha abonat amb tot tipus de comentaris

Albert Solé
1 min
Pedro, just en el moment de rebre una falta del portuguès Coentrao durant la darrera Supercopa d'Espanya.

BarcelonaLes xarxes socials sempre reaccionen ràpid a qualsevol esdeveniment o declaració. José María del Nido, president del Sevilla va qualificar la Lliga espanyola com la "pitjor porqueria del món" després de veure com el Barça i el Madrid esclafaven els seus rivals amb dues golejades d'escàndol tot just en la primera jornada. D'aquí ha nascut el hashtag #ligademieda, en el qual els internautes s'han abonat amb tot tipus de comentaris, irònics o seriosos.

-@McPoplar: "Cómo me alegro de no haber renovado mi abono a GolTV, una partida de chapas es más interesante que esta liga #LigadeMierda"

-@Vbarea (aficionat al Sevilla): "Ya somos terceros... ahora a no hacer el ridículo en copa y champions y objetivo cumplido #ligademierda

-@dediego: "equipos que juegan a evitar la goleada = #ligademierda"

-@Maikel_AVG: "#ligademierda ni la peor época de la liga escocesa fue tan patética como la actual liga española, Madrid y Barça parecen los Globetrotters".

stats