Futbol
Esports Futbol 22/04/2013

El Manchester United goleja l'Aston Villa i es proclama campió de la Premier League

Un hat-trick de Van Persie, que ha obert el marcador ja al minut 2 de partit, ha encarrilat el triomf dels homes de Sir Alex Ferguson, que deixen el City sense poder revalidar el títol

BarcelonaEl Manchester United ha aprofitat el primer 'match-ball' que tenia i aquest dilluns s'ha proclamat campió de la Premier League, en derrotar l'Aston Villa amb contundència (3-0). Tres gols de Van Persie, el primer ja en el minut 2 de partit, han encarrilat la victòria de l'equip de Sir Alex Ferguson, que no permeten el City revalidar el títol. Van Persie s'ha convertit en el primer jugador que marca un trio de gols en els primers 45 minuts de joc d'un partit de la Premier en una festa dels red devils. Alex Ferguson guanya de pas el seu 38è títol amb el club d'Old Trafford.

A quatre jornades del final, els 'red devils' treuen 16 punts als seus companys de ciutat, que encara n'han de jugar cinc (15 punts possibles). aquesta és la cinquena lliga del United en els darrers 7 anys.