Barça
Esports Futbol 02/08/2014

Titularitat i un penal comès de Marquinhos en el triomf del PSG a la Supercopa francesa

El central brasiler aprofita les baixes dels brasilers Thiago Silva i David Luiz per ocupar un lloc a l'onze de Laurent Blanc. Ha comès un penal que el porter Sirigu ha aturat

Ibrahimovic aixeca la Supercopa francesa guanyada pel PSG / WANG ZHAO / AFP

BarcelonaEl Barça segueix de prop les evolucions de Marquinhos per reforçar la defensa i, de moment, el central brasiler continua la pretemporada a França. Aquest dissabte ha sigut titular en la victòria per 2-0 del PSG a la Supercopa francesa contra el Guincamp. Ibra, al minut 9 i al 20, ha marcat els dos gols del conjunt que entrena Laurent Blanc.

El tècnic francès, que encara té les baixes dels seus teòrics centrals titulars, els brasilers Thiago Silva i David Luiz, que encara estan de vacances després de jugar fins al penúltim dia del Mundial, ha apostat per Marquinhos i Cámara a l'eix de la defensa. El brasiler ha completat els 90 minuts i, a la mitja hora de joc, ha comès un penal per una obstrucció sobre Beauvue que el porter Sirigu ha aturat, després d'un xut ras de Yatabaré.