Copa del Rei
Esports Futbol 08/12/2013

El Nàstic desactiva un València ple de titulars i deixa oberta l'eliminatòria (0-0)

Els tarragonins han asfixiat l'equip xe, que han tingut ocasions clares per marcar i guanyar el partit. Jonas ha vist la vermella al minut 86

D'esquerra a dreta, Dani Parejo, Rocha i Sergio Canales, en el partit de Copa entre Nàstic i València

BarcelonaEl Nàstic de Tarragona ha aconseguit empatar a zero contar el València en el partit d'anada de l'eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei. El conjunt grana ha estat millor que el seu rival, tot i que estan separats per dues categories (un de Primera i l'altre de Segona B), i ha tingut més i millors ocasions per marcar i guanyar el partit. Els visitants han acabat el partit amb 10 homes per l'expulsió de Jonas per doble groga.

Djukic, l'entrenador del València, ha apostat per donar continuïtat a l'equip que va golejar l'Osasuna en la darrera jornada de Lliga. Però això no ha estat suficient davant un Nàstic amb més ganes, que ha estat més ofensiu i amb més claredat d'idees en totes les facetes del joc.

El València ha enviat una pilota a la creueta –en un xut de falta de Rocha– i ha obligat el porter Tomeu a intervenir decisivament a la primera meitat. Però a la vegada, els tarragonins han posat setge a la porteria de Diego Alves, que ha vist com el lateral Mathieu evitava sota els pals que entrés un xut de Lago.

A la segona meitat els valencianistes han desaparegut a nivell ofensiu, i qui ha dut la batuta ha estat el Nàstic, que ha tingut moltes arribades i li ha faltat provar el xut final. Ja al minut 86, el valencianista Jonas ha vist la targeta vermella (dues grogues).