Futbol

Reina: "Vaig demanar al club que si arribava una oferta del Barça la consideressin"

El jugador s'ha acomiadat de l'afició del Liverpool amb una carta oberta en la qual assegura que la cessió al Nàpols no ha estat decisió seva

Pepe Reina, que jugarà al Nàpols cedit pel Liverpool la temporada que ve, ha publicat una carta de comiat per als aficionats del club anglès en la qual els dóna les gràcies pel tracte rebut, però també es queixa per la manera en què es va fer la cessió.

"Si tinc una queixa, és la manera com me'n vaig. Crec que és natural que estigui decebut pel fet que els tècnics acordessin la meva cessió al Nàpols sense comptar amb mi. Pensava que em mereixia alguna cosa millor, però entenc que aquestes decisions difícils s'han de prendre en el futbol", explica en un apartat de la carta, que publica Reina a la seva web oficial.

El porter, a més, diu el motiu del seu malestar: "S'ha parlat molt del fet que jo havia comunicat al club que si entrava una oferta del Barça m'hauria agradat que la consideressin. Però també havia parlat amb el club de la possibilitat d'estendre el meu contracte si no arribava l'oferta".

"Vaig dir a l'entrenador que volia jugar al Liverpool i que el Barça només es convertiria en una opció si es presentava una bona oportunitat. Quan l'oferta no es va produir, estava disposat a lluitar per la titularitat, així que em va sorprendre que el Liverpool decidís interessar-se per la meva sortida a Nàpols", apunta.

De totes maneres, Reina afirma que res "canviarà de cap manera" els seus sentiments pel club anglès: "Ara estic centrat en un nou repte amb Rafa Benítez, a qui considero el millor entrenador amb qui he treballat ".

El porter acaba el missatge donant les gràcies als aficionats del Liverpool per "tot" el que han donat a la seva família i a ell: "Potser en un futur pròxim podré acomiadar-me de la manera correcta i poder demostrar el meu agraïment, però l'únic que us demanaria per ara és que seguiu donant suport a l'entrenador i als jugadors com sempre heu fet ". "Gràcies per tot. Molta sort. Us veuré aviat", acaba la carta de Reina.