Publicitat
Publicitat

SEVILLA

Una seu d'aficionats de l'Atlètic de Madrid a Sevilla, destrossada pels seguidors radicals del club andalús

La policia ha detingut tres aficionats radicals del Sevilla pels actes vandàlics ocasionats a la taverna El Tragaluz del barri de Los Bermejales

Les reaccions per l'episodi de violència viscut aquest diumenge entre els ultres de l'Atlètic de Madrid i els del Deportivo de la Corunya no han tardat en aparèixer. El matí d'aquest dilluns a la taverna El Tragaluz del barri de Los Bermejales de Sevilla, seu de la penya de l'Atlètic de Madrid a la capital andalusa, han aparegut vidres trencats i pintades, moltes donant suport al seguidor radical mort del seguidor radical del Dépor i dels 'Riazor Blues' fent al·lusió a la bona relació que mantenen els grups radicals del Sevilla, els 'Biris', amb el col·lectiu gallec.

La policia ha detingut tres seguidors radicals del Sevilla, membres del col·lectiu dels 'Biris', responsables d'aquestes destrosses al bar situat al carrer Finlàndia, on normalment els seguidors del conjunt matalasser es reuneixen per seguir els seus partits. Tot i això, e l propietari de l' establiment ha restat importància a aquests fets i ha assegurat que no es tracta de cap penya de cap club de futbol, "perquè al seu local es reuneixen aficionats de diferents equips".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT