Futbol Femení
Esports Futbol 06/10/2012

Prova de foc per al Barça femení en la seva visita al difícil camp de l'Atlètic de Madrid (12.30h)

L'equip matalasser, tercer a la classificació, és un dels quatre equips que encara no coneix la derrota i només ha encaixat un gol en quatre jornades. A més, es juguen el Sant Gabriel-Lagunak (11h), Rayo-Llevant Les Planes (12h) i Espanyol-Sevilla (12h)

Natalia Arroyo
2 min
Marta Corredera, en un partit del Barça a la Ciutat Esportiva

BarcelonaDesprés de dir adéu a la seva participació a la Champions femenina, el Barça s'ha de centrar en la lliga per escalar posicions i oblidar les dues ensopegades del començament de campionat. Aquest cap de setmana afronta un dels desplaçaments més complicats del calendari, amb la visita al Cerro del Espino per enfrontar-se a l'Atlètic de Madrid (12.30h). L'equip matalasser és tercer a la classificació i és un dels quatre equips que encara no coneix la derrota. Només ha encaixat un gol després de quatre jornades i ha sigut un rival tradicionalment complicat com a local per a les blaugranes, que han resolt per la mínima els seus últims partits a Majadahonda (0-1).

També a Madrid, però a Vallecas, el Llevant Les Planes buscarà una altra sorpresa contra el Rayo Vallecano (12h). Les de de Sant Joan Despí, pletòriques de confiança després de vèncer 1-0 l'Espanyol diumenge, se les hauran de veure amb un dels equips més en forma del campionat. El Rayo de Dani Limones és colíder amb 12 punts i pot presumir d'haver marcat 18 gols (una mitjana de 4,50 per partit). En el seu últim partit a casa, va golejar sense pietat el Lagunak per un contundent 9-0.

A Sant Adrià, els altres dos representants catalans de la màxima categoria tenen dos partits, a priori, assequibles. A les 11h, el Sant Gabriel rebrà al Municipal Ruiz Casado el Lagunak, cuer amb cap gol a favor. Les navarreses han tingut fins ara dos desplaçaments duríssims que les han condemnat a dues golejades: 5-0 a Lezama i 9-0 a Vallecas. Com a locals, les noies de Takahisa Shiraishi han deixat sensacions oposades després de perdre contra l'Atlètic de Madrid 2-0 i derrotar amb solvència la Reial Societat per 2-0.

I a les 12h, l'Espanyol s'enfronta al Sevilla a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. L'equip que entrena Luis Carrión no se'n refia de les andaluses i, més després de l'ensopegada la setmana passada contra l'altre equip ascendit de la lliga. I és que el Sevilla ha ofert millor rendiment lluny del seu camp que a casa i ja va sorprendre el Llevant a Poliesportiu Nazaret fa dues jornades (1-2).

La resta de partits de la jornada són:

Athletic - Collerenc

Llanos de Olivenza - Prainsa Saragossa

València - Reial Societat

Cajasol Trigueros - Llevant

stats