FUTBOL FEMENÍ
Esports Futbol 04/10/2012

El Barça femení s'acomiada de la Champions rebent una golejada a Londres (4-0)

Les blaugranes han resistit amb la porteria a zero durant la primera meitat però s'han vist superades després del descans. Beattie, amb un 'hat-trick', i Kim Little han donat el triomf a l'Arsenal Ladies

Melisa Nicolau corre amb Ellen White en una acció durant l'Arsenal Ladies-Barça

BarcelonaCap sorpresa a Borehamwood. El Barça femení ha finalitzat la seva primera participació a la Champions sense poder fer cap gol a l'Arsenal Ladies. L'equip anglès ha resolt el tràmit de la tornada amb millor resultat fins i tot que a l'anada, 4-0. Beattie, autora d'un 'hat trick', i Little han donat el triomf a l'equip de Laura Harvey, que ja havia deixat sentenciada l'eliminatòria a Barcelona (0-3).

Xavi Llorens ha fet molts canvis respecte al partit del Miniestadi i ha deixat a la banqueta jugadores importants com Sonia Bermúdez i Míriam Diéguez, per fer jugar Olga Garcia i Vicky Losada. També ha tret de titulars Laura Ràfols (per Esther Sullastres), Kenty Robles (per Melanie Serrano), Ani Escribano (per Marta Unzúe) i Gema Gili (per Karol Férez. La bona actuació de Ràfols sota pals ha evitat que el marcador es mogués abans del descans.

A la represa, però, la resistència blaugrana s'ha trencat. Després d'una falta servida per Yankey, Jennnifer Beattie ha fet l'1-0 al minut 53. Poc després, Kim Little ha encarrilat el triomf amb el 2-0.

Olga ha disposat d'alguna aproximació perillosa per fer el gol de l'honor blaugrana (hagués significat el primer en la història de la secció a Europa), però els seus xuts han tingut resposta per part de Byrne o han marxat desviats. Faltant poc més de deu minuts, Beattie ha fet el tercer i, ja sobre el temps afegit i de penal, la central reciclada a davantera, ha completat la seva gran actuació amb el seu tercer gol de la tarda.

El Barça, després d'un sorteig duríssim que l'enfrontava a un dels aspirants al títol, tanca amb un contundent resultat global desfavorable de 7-0 el seu debut a la màxima competició europea.