Publicitat
Publicitat

FUTBOL BRASILER

"La repercussió està sent monstruosa. El telèfon no para, sona contínuament", diuen al club

El Flamengo crea una línia de telèfon perquè els aficionats avisin si Ronaldinho surt de festa

El Flamengo ha creat una línia telefònica perquè els aficionats puguin denunciar la vida nocturna de Ronaldinho Gaúcho, ja que les reiterades festes preocupen la presidenta del club

 "Tot ens preocupa, ja que paguem car (pel jugador)", va declarar en una roda de premsa la presidenta del Flamengo, Patricia Amorim, que dimarts es va reunir amb l'exfutbolista Assis, germà i representant del jugador.

Amorim va afirmar que Ronaldinho Gaúcho, a diferència de la resta de jugadors del planter, "té una dimensió més gran, és el capità, l'estrella de l'equip. No hi ha molt a fer, però tampoc res que no es pugui conversar".

"Tenim sempre una preocupació. No interferim en la seva vida personal, però ens hem de preocupar, ja que ho paguem car", ha afegit l'exnedadora brasilera i màxima dirigent del Flamengo. Les constants festes nocturnes i la seva incidència en el rendiment de Ronaldinho Gaúcho van fer que en l'últim partit l'ídol sortís del camp escridassat pels aficionats.

Dimarts, paral·lelament a la reunió entre Amorim, la resta de la Junta Directiva i Asiss, el conseller de l'equip José Carlos Peruà va decidir crear el "Disque-Dentuço" (Marqueu-Dientudo), una línia telefònica especial per denunciar les festes del jugador.

Peruà va admetre al portal Superesportes que va ser amenaçat per alguns aficionats que toleren les francachelas del centrecampista. "Només estem pendents d'ell els dies que no hi ha concentració i a la nit. La repercussió està sent monstruosa. El telèfon no para, sona contínuament. Crec que hi hauria d'haver pressió sobre ell i crec que sl pròxim partit ell donarà el màxim ", ha apuntat el conseller.

Per atendre les denúncies, Peruà va explicar que disposa de cinc equips de voluntaris que verifiquen si les informacions subministrades pels aficionats són veritables.

Peruà va ser el mateix conseller que va contractar un grup de travestis per donar-li la "benvinguda" a l'estadi Maracaná Ronaldo, llavors figura del rival Corinthians i que públicament havia renunciat als seus afectes pel Flamengo per declarar-se seguidor de l'equip paulista. Ronaldo havia protagonitzat dies abans un incident en un motel de Rio de Janeiro amb dos travestis.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT