Futbol Femení
Esports Futbol 13/05/2018

El Tacón goleja el Seagull en el primer xoc

Les madrilenyes guanyen per 0-4 a Badalona i encarrilen la primera eliminatòria d'ascens

El Tacón goleja 0-4 el Seagull en el primer xoc

BadalonaNecessitarà un miracle diumenge que ve si vol aconseguir l'ascens a la Lliga Iberdrola. El Seagull ha patit una contundent derrota, per 0-4, contra el CD Tacón, que fa gairebé impossible superar la primera de les dues eliminatòries de la promoció. A Madrid s'haurà de jugar el partit de tornada, on les gavines hauran de confiar que els surti el mateix partit rodó que han completat les seves adversàries a Badalona.

Al quart d'hora ja s'ha torçat la cosa. Un xut llunyà de Malena Ortiz s'ha enverinat, picant primer al travesser i després al pal, i la portera Mireia Nagel no ha pogut rebutjar-la abans que creués la línia de gol. Hi ha hagut confusió en la decisió arbitral, que s'ha concedit uns minuts més tard. Sense temps de pair l'impacte del 0-1, les badalonines han encaixat el segon, obra de Blanca Rubio amb un precís xut. El Tacón era l'amo de la pilota i ha anat enfonsant enrere un Seagull que només generava perill en accions a pilota aturada. Xènia Royo, amb una rematada de cap al pal, ha tingut la millor ocasió local.

La segona meitat ha arrencat amb més energia catalana. Avançar la pressió ha animat l'equip de Jordi Ferrón, que s'ha anat veient a prop de l'1-2. Però el gol esperançador no ha arribat i el Tacón ha tornat a trobar el seu moment en el partit. Blanca Rubio, en un contraatac afortunat, ha marcat el tercer gol que ha acabat d'enfonsar l'ànim del Seagull. Per fer encara més gran la ferida, Lorena Navarro ha completat la golejada amb un 0-4, després d'un xut desviat per Xènia Royo. Cruel desenllaç per al Seagull, que haurà de refer-se per, almenys, plantar cara a la tornada.