Publicitat
Publicitat

Futbol

La UEFA estrena la nova aplicació oficial de l'Eurocopa 2012

Juntament amb la companyia Orange, s'ha llançat l'aplicació utilitzable en vuit plataformes diferents i disponible en onze idiomes

Dos mesos abans del començament del torneig UEFA EURO 2012, la UEFA i la companyia Orange han unit les forces per llançar l'aplicació mòbil oficial UEFA EURO 2012. Es tracta d'una font d'informació per gaudir en temps real del desenvolupament del principal campionat europeu de futbol.

L'aplicació està disponible en vuit plataformes mòbils, entre elles: iOS, Android, Windows Phone, Blackberry, Bada i Java. Es pot obtenir gratuïtament i proporciona informació actual sobre els equips participants i el campionat, comentaris en viu, video-entrevistes, etc.

A més, s'ofereix contingut Premium amb el més destacat del torneig de futbol, estadístiques i notificacions personalitzades, perquè els seus seguidors puguin estar al dia sobre les últimes novetats dels seus equips favorits. A més a més, per primera vegada, els fans del campionat podran compartir continguts de l'aplicació amb els seus familiars i amics a través de Facebook i Twitter.

L'aplicació està disponible des d'aquest dijous a les principals botigues d'aplicacions d'Espanya, Polònia, França, Regne Unit, Eslovàquia, Romania, Àustria, Luxemburg, Moldàvia, Suïssa i Armènia.

UEFA i Orange llançaran una actualització d'aquesta aplicació oficial en dates pròximes al començament del campionat per afegir altres opcions avançades, com a cercador d'amics i emplaçaments, 'kit' de fans i vídeos Premium.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT