Futbol
Esports Futbol 01/02/2013

Vicente del Bosque convoca deu blaugranes per a l'amistós a Doha

El seleccionador espanyol farà viatjar 21 futbolistes a Qatar per enfrontar-se a l'Uruguai el pròxim 6 de febrer i no supleix Iker Casillas amb un tercer porter

Ara
1 min
Vicente del Bosque fa pública la llista de convocats per a l'amistós a Doha

BarcelonaDeu dels 21 futbolistes que ha convocat Vicente del Bosque per jugar un amistós contra l'Uruguai a Doha (Qatar) el pròxim 6 de febrer són del Barça. Es tracta de Víctor Valdés, Gerard Piqué, Carles Puyol, Jordi Alba, Sergio Busquets, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Cesc Fàbregas, Pedro Rodríguez i David Villa.

A la llista destaca la novetat d'Azpilicueta, lateral dret del Chelsea, les absències de Michu i Fernando Torres, i el fet que el seleccionador espanyol no hagi convocat un tercer porter per substituir Iker Casillas, lesionat.

Sobre els pocs minuts que està tenint Villa amb el Barça, Del Bosque ha comentat que no està preocupat perquè "quan surt ho està fent bé". "Ha tingut una lesió important, però ha tingut moltíssima importància en els nostres últims èxits".

A més dels blaugranes, la llista la formen també Reina, Arbeloa, Azpilicueta, Ramos, Monreal, Xabi Alonso, Cazorla, Isco, Silva, Mata i Negredo.

stats