Vila-real
Esports Futbol 17/08/2011

El Vila-real intentarà deixar encarrilada la fase prèvia de la Champions al partit d'anada a Odense

Els castellonencs són favorits i per aquest partit d'anada a Dinamarca compten amb tota la plantilla excepte el lateral Ángel López, amb problemes al genoll

Redacció
2 min
Europa League

Odense (Dinamarca)El Vila-real afronta aquest dimecres la seva primera final d'aquesta temporada, contra l'Odense a Dinamarca en l'anada de la fase prèvia de la Lliga de Campions, i ho fa amb l'objectiu d'encarrilar el pas a la fase final del màxim torneig continental de clubs.

Tot i que arriba com a favorit a aquest encreuament, els castellonencs no volen confiar-se i buscaran en aquest primer partit prendre avantatge en l'eliminatòria. Per això, i després de més d'un mes de treball, el Vila-real arriba amb la gran majoria dels seus efectius en condicions, i amb l'única baixa del lateral canari Ángel López, que no s'ha recuperat dels seus problemes al genoll.

Joan Carles Garrido ha convocat 21 jugadors per a aquesta trobada, ja que també ha pogut comptar amb els jugadors amb problemes físics, com eren Marcos Senna, Carlos Marchena i Nilmar Honorato da Silva, que arrossegaven lleugeres molèsties que podien fer perillar la seva participació.

D'aquesta manera, l'equip castellonenc podrà posar en joc la seva alineació de gala. En l'atac podrien participar el brasiler Nilmar i l'italià Giuseppe Rossi, integrants d'un onze en el qual destaca la presència d'un dels nous fitxatges de la temporada, el defensa colombià Cristian Zapata.

Aquesta és la segona vegada que el Vila-real disputa en la seva història una fase prèvia de la Lliga de Campions, i superar-la és clau per al futur econòmic i esportiu del club.

Per la seva banda, l'Odense afronta el partit ple de confiança, després d'eliminar sorprenentment el Panathinaikòs a la ronda anterior, sense cap pressió i més que satisfet ja per haver-se assegurat almenys la participació a la Lliga Europa.

"Seria un escàndol per al Vila-real si no ens guanya", ha dit el tècnic danès, Henrik Clausen, que apel·la a la concentració defensiva i a saber aprofitar les oportunitats com a factors clau per aconseguir un triomf que alimenti les seves opcions per a la tornada.

La probable baixa del central noruec Reginiussen, que va patir un problema muscular en l'últim partit, suposa un problema seriós, ja que en el seu lloc hauria de jugar el novell Hoegh, de 20 anys.

Qui no hi serà, per sanció, és el lateral esquerre Mendy: el lloc l'ocuparà el veterà Sørensen, que tornarà així del mig centre a la seva antiga posició.

L'ambient d'optimisme no l'ha aigualit ni tan sols la primera derrota a la lliga soferta fa tres dies en la visita a l'Aalborg (2-1), que deixa ara l'Odense quart amb vuit punts, cinc menys que el líder, el Copenhaguen.

stats