FUTBOL
Esports Futbol 09/08/2019

Aduriz anuncia que es retirarà al final d'aquesta temporada

El davanter de l'Athletic Club complirà 39 anys al febrer

M.m.
1 min
Aritz Aduriz, durant un entrenament de pretemporada amb l'Athletic Club

BarcelonaAritz Aduriz és un dels jugadors més veterans de la Primera Divisió. Aquesta temporada complirà 39 anys, i el davanter de l'Athletic Club ha anunciat que serà el seu últim curs "com a professional". El futbolista ho ha anunciat aquest divendres en roda de premsa a Lezama, a la ciutat esportiva del conjunt basc.

"Abans de començar amb les preguntes voldria comunicar que aquest any serà el meu últim com a professional. Deixaré el futbol quan acabi la temporada", ha dit Aduriz just a l'inici de la compareixença.

Aduriz ha aclarit que ho comunica ara "per evitar distraccions i que tothom pugui centrar-se en els aspectes esportius i els objectius de l'equip". El davanter, que reconeix que li fa "especial il·lusió" poder retirar-se a l'Athletic Club, s'ha marcat el repte "d'oferir als aficionats una temporada molt bonica".

El davanter, nascut a Sant Sebastià però format a les categories inferiors de l'Athletic, va debutar a Primera la temporada 2002/2003. Aduriz va jugar també al Burgos, al Mallorca i al València. A l'Athletic hi ha jugat deu temporades (aquesta serà l'onzena). Durant la seva carrera ha disputat 641 partits oficials i ha marcat 256 gols.

stats