Espanyol
Esports Futbol 18/10/2013

Aguirre: "És un al·licient enfrontar-se a un dels equips punters de la Lliga"

L'entrenador de l'Espanyol valora positivament la setmana d'entrenaments i veu l'equip "preparat i animat"

Efe
2 min
Javier Aguirre en roda de premsa a Cornellà-El Prat

Cornellà de LlobregatJavier Aguirre ha comentat que per al vestidor blanc-i-blau és "un al·licient enfrontar-se a un dels equips punters de la Lliga, no hi ha cap estímul i motivació millors que jugar contra un gran club", referint-se a l'Atlètic de Madrid, pròxim rival de l'Espanyol aquest dissabte (22 h).

El tècnic ha dit que malgrat les tres últimes derrotes seguides "l'equip està bé". "Han sigut dies durs i llargs. Hem aprofitat per corregir errors i estem al límit d'ànims, amb ganes de reivindicar-nos. Sentim que hem de donar a la gent un partit que els agradi, amb actitud", ha afegit.

Preguntat sobre el davanter blanc-i-vermell Diego Costa, màxim realitzador de l'Atlètic amb deu gols, el mexicà ha apuntat que l'hispanobrasiler "està en un bon moment, però tots els futbolistes del rival ho estan".

"L'Atlètic és un equip en tota l'extensió de la paraula", ha dit 'el Vasco', que ha augurat un partit "disputat i incòmode per als dos equips".

"Podem aturar el contrari de moltes maneres amb els nostres arguments, no podem deixar-los que estiguin a gust al camp, hem d'estar junts i no permetre'ls fer el seu joc", ha afegit el preparador blanc-i-blau.

En aquest sentit, el tècnic ha afirmat que si l'Espanyol millora la seva imatge després de les tres derrotes seguides tenen opcions de signar un bon resultat: "Si som capaços de fer-ho millor que en aquests tres partits estarem més a prop de l'èxit. Hem tingut errors terribles de desatenció i marcatge".

D'altra banda, Aguirre ha valorat l'estat de forma del davanter Sergio García, que ha entrat a la llista després d'estar al marge tota la setmana: "Està al cent per cent, preparat per al partit i decidiré si ell és titular o ho és un altre company. No ha tingut cap sensació estranya durant l'entrenament i és apte per jugar".

stats