Espanyol
Esports Futbol 10/05/2014

Aguirre: "Ens juguem la vida a casa"

El mexicà avisa que l'Osasuna sortirà decidit perquè no té marge d'error en el seu objectiu de salvar-se. "Jugaran cada pilota com si fos l'última", diu

Efe
1 min

Cornellà de LlobregatL'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha afirmat aquest dissabte que en el partit contra l'Osasuna, l'equip s'hi juga "la vida", perquè necessita sumar un punt per segellar la permanència. "A casa, amb el nostre públic, hem de fer una bona actuació per agradar i tancar bé l'any", ha recordat Aguirre, que no pensa en l'empat sinó a aconseguir els tres punts. "Ni ens ho plantegem, volem guanyar. Necessitem els tres punts, perquè els últims partits no han deixat content ningú. Tenim l'obligació de donar una altra imatge, en els dos últims partits l'equip ha deixat molt a desitjar", ha indicat.

Tot i això, Aguirre ha advertit del perill del conjunt navarrès: "No hi ha demà per a Osasuna. No pots especular en aquesta situació. Vindrà a totes i estaran a sobre nostre. Jugaran cada pilota com si fos l'última. Espero que l'equip entengui que tenim una final".

El preparador mexicà ha insistit que diumenge els seus homes han de fer un partit perfecte. "Tenim la lliçó apresa i sabem que el rival tindrà una gran actitud. Si ens ataca veurem com aprofitar els seus espais i si es defensa, veurem com podrem entrar. En pilota parada són molt capaços i s'han de cuidar els detalls", ha analitzat.

D'altra banda, Aguirre ha deixat en un segon pla el possible comiat a Cornellà-El Prat, demà, de futbolistes que acaben contracte el 30 de juny, com Joan Capdevila, entre altres jugadors de la plantilla. La seva preocupació no és si cal homenatjar aquest o aquell jugador sinó "els onze que surtin al terreny de joc".

stats