SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 31/05/2014

Al Girona, en una situació dramàtica, només li val guanyar contra la Ponferradina

Una ensopegada gironina (19h, Esport 3) sumada a un resultat positiu del Mallorca o del Castella deixaria el club català sense opcions de lluitar per la permanència

Efe
1 min
Els jugadors del Girona, abans d'un partit / GIRONA FC

GironaAl Girona només li serveix guanyar en el seu desplaçament aquest dissabte (19 hores, Esport 3) a Ponferrada, ja que si no suma els tres punts podria certificar el seu descens matemàtic a la Segona Divisió B. Un resultat positiu de Mallorca o del Madrid Castella, combinat amb una ensopegada gironina, deixaria al conjunt gironí sense opcions de lluitar per la permanència fins a l'última jornada.

En qualsevol cas, els jugadors del Girona creuen que la salvació encara és possible. "En aquests moments, cal ser més optimistes que mai", assegura el migcampista Jordi Matamala. El Girona tindrà la baixa de Jandro, expulsat la setmana passada, amb la qual cosa el seu lloc a l'equip inicial podria ocupar-lo Felipe Sanchón.

A la Ponferradina, de la seva banda, una victòria li garantiria de forma matemàtica la continuïtat a la categoria, encara que un empat també podria ser suficient i fins i tot podria aconseguir-ho perdent, malgrat que en aquests casos dependria d'altres marcadors. De tota manera, tant els jugadors com el tècnic, Claudio Barragán, han destacat la necessitat d'afrontar el partit buscant el triomf, entre d'altres coses per a dedicar-li a l'afició en l'últim partit de la temporada a El Toralín.

stats