Futbol Femení
Esports Futbol 19/10/2014

Al Sant Gabriel se li escapa la victòria a Vallecas en els tres minuts d’afegit (2-1)

A Huelva, el Barça no s'ha deixat afectar per l'efecte de la Champions i ha resolt còmodament el seu duel davant del Fundación Cajasol Sporting, a qui ha derrotat per 0-4

Les jugadores del Rayo celebren la seva remuntada davant el Sant Gabriel / @UNIONRAYO

BarcelonaAl minut 91 semblava que el Sant Gabriel podria celebrar el primer triomf de la temporada a Vallecas davant el Rayo. O, si més no, que aguantaria amb deu jugadores per sumar al menys un punt, el primer del curs. Però un gol d’Iris al minut 92 i un últim de Saray, de falta directa en la següent acció, ha desfet les il·lusions de les de Sant Adrià, que s’havien avançat en el marcador a través de Carol. L’expulsió de Marta a falta de mitja hora ha complicat molt les coses per al quadre visitant, que torna de Vallecas amb un 2-1 cruel i dolorós que les manté a la cua de la classificació.

Qui sí tornarà satisfet i amb els tres punts al sac és el Barça, que ha tancat el seu desplaçament a Huelva amb un còmode triomf per 0-4, malgrat venir de l'esforç de jugar la tornada dels setzens de final de la Champions. Un gol de Willy al minut 6 de partit ha encarrilat un triomf que Sonia, abans del descans, ha consolidat. Ja a les acaballes, a un quart d’hora del final, Jenny ha fet el tercer i Marta Torrejón ha tancat la victòria a terres andaluses. A més, l’ensopegada de l’Atlètic a Extremadura situa ara quart el conjunt blaugrana, a tres punts del líder, l’Athletic, que no ha fallat a Palma. El València també suma en la seva difícil visita a Zubieta i es manté segon, juntament amb el Llevant, que ja va fer la feina dissabte.