Futbol Català
Esports Futbol 17/05/2011

Alberto Marcos penja les botes als 30 anys i es converteix en llegenda viva del Castelldefels

El club ha renovat al tècnic Antonio Escudero per una temporada més

Redacció
1 min
Alberto, donat les gràcies a l'afició

CastelldefelsEl Municipal d'Els Canyars va viure un diumenge d'emoció. Club i afició van retre homenatge a Alberto Marcos, qui als seus 30 anys ha decidit retirar-se de la pràctica esportiva després d'onze campanyes consecutives jugant a la Tercera Divisió, les nou darreres a la UE Castelldefels. El migcampista barceloní ha defensat la samarreta marinera en més de 300 partits, marcant 27 gols. Tot un exemple de fidelitat a uns colors, un fet molt poc usual en els temps que corren.

En els prolegòmens del Castelldefels-Balaguer, Alberto va rebre el reconeixement unànim dels presents a l'estadi a més d'una placa commemorativa, una samarreta signada per jugadors i components del club. Alberto Marcos és un exemple de senzillesa, honestedat i futbol d'alta escola. Amb la seva retirada es signa el final d'una era als Canyars.

Escudero, un any més

El tècnic de l'equip, Antonio Escudero, ha renovat per una temporada més pel Castelldefels. L'entrenador iniciarà així la seva quarta campanya consecutiva amb el conjunt groc. Escudero, al final del partit contra el Balaguer, va mostrar la seva satisfacció donant les gràcies públicament pel suport "que m'ha donat el president, Jordi Julià, així com tota la junta, per haver dipositat la confiança en mi una temporada més. Després de dues campanyes de continuïtat i consolidació de la categoria, aquest estiu segur que hi haurà novetats, però l'objectiu sempre és el mateix: aconseguir la permanència a Tercera i seguir creixent, que és del que es tracta".

stats