FUTBOL
Esports Futbol 17/07/2013

Albiol passa les proves mèdiques abans de signar el contracte amb el Nàpols

El president del Nàpols, Aurelio de Laurentiis, ha confirmat a través de Twitter que el fins ara jugador del Reial Madrid passa les proves aquest dimecres al matí

Efe
1 min

RomaEl central Raúl Albiol, fins ara jugador del Reial Madrid, s'ha sotmès a les proves mèdiques com a pas previ per a la signatura del seu contracte amb el que serà el seu nou equip, el Nàpols, segons ha informat el president del club italià, l'empresari Aurelio de Laurentiis.

En resposta a la pregunta d'un seguidor de l'equip sobre els fitxatges del club a través de la xarxa social Twitter, De Laurentiis ha confirmat aquest dimecres que és qüestió d'hores la concreció del fitxatge d'Albiol pel Nàpols, equip que a partir d'aquesta temporada entrena Rafa Benítez.

"Raúl Albiol s'està sotmetent a les proves mèdiques. Esperem que les passi", ha dit el president del Nàpols mitjançant un missatge a Twitter, xarxa social on és molt actiu.

Aquest dimarts el diari esportiu italià 'La Gazzetta dello Sport' avançava que el club napolità havia tancat el fitxatge del central per 12 milions d'euros i que el contracte que el jugador signaria és per a quatre temporades.

El rotatiu precisava que en les negociacions entre el Nàpols i el Reial Madrid per Albiol s'havia parlat també del davanter argentí Gonzalo Higuaín, que ha manifestat la seva intenció de sortir del club blanc.

stats