Lliga Adelante
Esports Futbol 31/03/2012

L'Alcoià derrota el Sabadell amb un gol al minut 86 (2-1)

Diego Torres ha avançat els locals al minut 18, però Florian, de penal, ha pogut empatar només començar la segona meitat. A quatre minuts del final, Álvaro ha aprofitat un refús per marcar el 2-1

AlcoiL'Alcoià s'ha imposat per la mínima al Sabadell i es retroba amb la victòria després de sis jornades en les quals havia sumat un punt dels divuit possibles. Els arlequinats han començat per sota en el marcador després d'un gol del local David Torres al minut 18, però Florian de penal ha pogut empatar a la segona meitat. A quatre minuts del final, un gol d'Álvaro ha donat el triomf al conjunt alacantí.

Li ha costat a l'Alcoià acostar-se als dominis de De Navas perquè el Sabadell ha dominat la pilota al centre del camp. L'equip de Luis César Sampedro, que debutava com a tècnic a El Collao, ha encertat en la primera oportunitat que ha tingut després d'una brillant acció de Wellington, que a la frontal ha cedit a David Torres, qui no ha perdonat.

Aquest gol ha animat els locals, bastant amagats fins a aquell moment, però tampoc han aprofitat aquesta circumstància per arribar amb més claredat sobre l'àrea rival, sempre amb la precaució de no desguarnir la seva porteria.

Només començar el segon període ha tornat la igualtat al marcador, després d'un penal per una agafada d'Aloisio sobre Florian que el davanter francès ha convertit en l'empat després d'enganyar Dorronsoro.

Després d'aquesta jugada, l'Alcoià ha gaudit d'un parell d'ocasions en les quals ha pogut fer el segon, però un remat de cap de Morcillo primer i un xut de David Torres després han trobat la resposta del porter De Navas, brillant en les dues accions.

Ha estat llavors el torn del Sabadell, que per dues vegades ha tingut l'oportunitat d'aconseguir, sense fortuna, el segon gol i sentenciar el partit.

Però quan semblava que l'empat seria el resultat final, ha aparegut Paco Esteban, qui ha avançat fins a la frontal, ha rematat ajustat, estavellant la pilota al pal. El rebuig ha caigut a les botes d'Álvaro, que, després de retallar al seu marcador, ha enviat la pilota amb tranquil·litat al fons de la porteria per situar el definitiu 2-1 en el marcador.

Fitxa tècnica

2 - Alcoià: Dorrronsoro, Pina, Aloisio, Morcillo, Carrión, Álvaro, Miki (César Remón, m.59), Fran Miranda, Wellington, Gato (Cañadas, m.75) i David Torres (Paco Esteban, m.77).

1 - Sabadell: De Navas, Oscar Ramírez, Agustín, Juanjo, Bermudo, Lanzarote, Puigdollés, Juvenal (Toni Hidalgo, m.59), Aarón Bueno (Ezequiel, m.68), Héctor Simón (Luna, m.88) i Florian.

Gols: 1-0, m.18: David Torres. 1-1, m.47: Florian, de penal. 2-1, m.86: Álvaro.

Àrbitre: Bikandi Garrido (Basc). Ha amonestat els locals Morcillo, David Torres, Fran Miranda, Cañadas i Pina, i els visitants Aarón Bueno, Lanzarote, Oscar Ramírez i Agustín.

Incidències: partit corresponent a la trenta-dosena jornada de Segona Divisió disputat a El Collao davant 3.557 espectadors. Terreny de joc una mica irregular.