COPA DEL REI
Esports Futbol 31/10/2012

La il·lusió de l'Alcoià mesura les forces dels suplents del Reial Madrid

Els de José Mourinho visiten el Collao d'Alcoi (22 hores, Canal+ 1) als setzens de final de la Copa del Rei amb els jugadors menys habituals

Efe
1 min
Callejón celebra el gol contra el Mallorca amb Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos

MadridEl Reial Madrid inicia el seu camí a la Copa del Rei visitant el Collao (22 hores, Canal+ 1) amb els jugadors menys habituals i amb José Mourinho donant una oportunitat als jugadors del planter. El rival, l'Alcoià, viu l'eliminatòria amb il·lusió i vol gaudir i somiar amb donar la campanada a l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei.

Com és lògic, la confrontació té un clar pronòstic madridista, però el conjunt alacantí tractarà de gaudir i d'arribar amb opcions a la tornada al Santiago Bernabéu. Asier Garitano, entrenador de l'Alcoià, recupera per a aquest partit el defensa central Juanjo Pereira i no reservarà cap jugador.

El tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, sempre ha donat importància a la Copa del Rei i aquest va ser el primer títol que va guanyar com a entrenador dels blancs. Mourinho canviarà la imatge del seu equip i donarà minuts als menys habituals. Alguns titulars actuals com Varane, Xabi Alonso o Benzema es perfilen a l'onze, tot i que jugadors del planter com Nacho Fernández i Álex Fernández poden tenir la seva oportunitat.

En principi, Mourinho no té pensat fer jugar Michel Essien. La sanció que haurà de complir Xabi Alonso a la Lliga i la lesió de Sami Khedira provocarà la tornada d'Essien a l'equip a la Lliga. Iker Casillas deixarà el seu lloc a Antonio Adán i Mourinho pot donar continuïtat a Albiol, Carvalho, Callejón i Morata.

stats