Futbol
Esports Futbol 29/06/2012

Ángel María Villar: "Estic content amb l'actuació del Comitè de Competició"

El president de la RFEF ha reconegut que, sempre que és reescollit, dóna "una mesura de gràcia" i es nega a parlar del 'Villarato'

Ara
1 min
Platini, amb Villar, durant l'assemblea de la RFEF / BALLESTEROS / EFE

BarcelonaEn una entrevista al programa 'Primer toc' de Rac1, el president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, ha confessat que està molt content "amb l'actuació del Comitè de Competició de la RFEF". "Sempre que he sortit reescollit, he donat una mesura de gràcia, afecti a qui afecti del futbol espanyol".

Villar diu que oblida ràpidament les desqualificacions, no vol respondre Sandro Rosell perquè no contesta "als presidents" ni parlar del 'Villarato'. A més, afirma que es porta bé amb "tots els presidents del Barça, com amb el 99% dels presidents".

Sobre la selecció espanyola, Villar reconeix que està nerviós abans de la final contra Itàlia. "Com a jugador no em posava nerviós, però ara com a dirigent, sí. És una oportunitat única". El president de la RFEF assegura que els futbolistes obliden els seus problemes entre clubs quan juguen amb 'la roja' i augura una final "especial" perquè "juguen campions d'Europa i del món amb molta projecció".

stats