COPA DEL REI
Esports  /  Futbol 12/06/2015

Antiviolència remet els informes de la xiulada a l'himne espanyol durant la Copa del Rei a la Fiscalia General

La Comissió Antiviolència diu que ha de ser la Fiscalia qui valori "l'eventual transcendència penal" dels fets que van tenir lloc al Camp Nou

Efe
1 min
...ni els xiulets

MadridLa Comissió Antiviolència ha acordat remetre a la Fiscalia General de l'Estat els informes demanats pels cossos i forces de seguretat de l'Estat de la xiulada durant la interpretació de l'himne d'Espanya abans de la final de la Copa del Rei que va enfrontar el Barça i l'Athletic Club.

La Comissió Permanent de la Comissió Estatal contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l'Esport reunida aquest dijous al Consell Superior d'Esports (CSD) ha acordat enviar a la Fiscalia aquests informes perquè valori l'"eventual transcendència penal" dels fets ocorreguts al Camp Nou.

Durant el desenvolupament de la reunió de la Comissió s'han rebut informes sobre els incidents per part del Barça i de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Encara no han arribat els que es van sol·licitar a l'Athletic Club i als responsables de seguretat de la Generalitat de Catalunya. El contingut de la informació rebuda serà debatuda en la propera reunió de la Comissió Permanent.

stats