FUTBOL
Esports Futbol 16/03/2015

El sindicat d'àrbitres francès respon a les declaracions d'Ibrahimovic reclamant "respecte"

L'estament arbitral emet un comunicat on es mostra fart de les crítiques i reclama que no se sobrepassin els "límits" de l'esportivitat

Ferran Mitjà
1 min
El suec Zlatan Ibrahimovic celebra un gol en el partit entre el PSG i el Dínamo de Kíev

BarcelonaEl sindicat d'àrbitres francès (SAFE) ha emès un comunicat, signat per el seu president, Stéphane Lannoy, en el qual mostren el seu malestar i asseguren que "hi ha límits que no es es poden sobrepassar". Segons el document que ha fet públic el sindicat "l'impacte de l'odi contra els arbitres arriba a actes violents en categories regionals". La carta representa a més de 25.000 arbitres francesos de totes les categories, que reclamen "respecte".

Tot i no citar el nom d'Ibrahimovic, el comunicat ha estat publicat aquest dilluns, just després que el suec hagi atacat durament l'estament arbitral francès. El futbolista ha realitzat comentaris ofensius, recollits per diferents càmeres de televisió al túnel de vestidors després del partit que ha jugat el PSG aquest diumenge a la tarda.

La carta pública repassa i explica incidents i greuges contra els arbitres francesos i conclou amb una demanda oberta per acabar amb "l'odi" contra l'arbitratge. "És hora d'adonar-se que no es pot dir tot, que no es pot fer tot. En qualsevol esport, hi ha límits que no es poden creuar. És el moment que tothom reconegui el lloc de l'arbitre en el futbol, el respecti i l'accepti", tanca el comunicat.

stats