Futbol Català
Esports Futbol 20/07/2011

L'Ascó torna a començar de nou

Un any després de la seva participació a Tercera fruit de l'absorció del Benavent, l'equip verd planteja un nou i ambiciós projecte a Primera Catalana

Redacció
1 min
Albert Viñas, en la seva presentació

AscóEl FC Ascó va realitzar ahir la presentació oficial d'Albert Viñas com a nou entrenador de l'equip. Conjuntament amb el president Miquel Pérez, el tècnic va explicar els detalls d'un projecte ambiciós on promet treball i molt d'esforç per part de tota la plantilla i el cos tècnic. Albert Viñas, que arriba al FC Ascó reemplaçant el croat Mauro Ravnich, va fer publica la composició del seu cos tècnic que estarà format per fins a cinc col·laboradors amb un segona entrenador (Joan Ros), un preparador físic (Ambrós), un adjunt (Pascuale), un entrenador de porters (Morales) i finalment un delegat (David Codes).

La creació d'aquesta estructura en l'staff tècnic del primer equip és la major novetat que ha aportat el tècnic tarragoní conjuntament amb la realització d'un stage de pretemporada que tindrà lloc els propers 13 i 14 d'agost a Organyà on l'equip disputarà el seu primer amistós de pretemporada amb el FC Andorra. Pel que fa a la plantilla, Viñas ha afirmat que estarà composada per una vintena de futbolistes dels quals aproximadament el 50% seran renovacions i l'altra meitat noves incorporacions.

stats