Futbol Català
Esports Futbol 21/01/2011

L'Ascó es queixa dels arbitratges rebuts

El club denuncia que els àrbitres hagin assenyalat set penals en contra de l'equip i encara cap a favor en les vint-i-una jornades disputades fins ara

Redacció
1 min
L'asconenc Isma, el dia de la seva expulsió contra el Prat

AscóDesprés de passar la primera volta de la lliga i dues jornades de la segona, la paciència s'ha acabat dins la directiva de l'Ascó. El club ha fet arribar a la premsa el seu malestar per les actuacions arbitrals rebudes fins ara i que els asconencs consideren perjudicials per l'equip. La directiva es planteja una immediata reunió amb el comitè per tractar aquest assumpte tot i que manifesten argumentar les seves queixes des del respecte a la professionalitat dels col·legiats.

L'equip de la Ribera d'Ebre ha vist com en vint-i-una jornades cap àrbitre li ha assenyalat un penal favor i, en canvi, l'equip en porta rebuts set en contra. Segons el propi club, la plantilla dirigida per Mauro Ravnich ha estat perjudicada en deu ocasions contra Terrassa, Pobla de Mafumet, Espanyol B, Muntanyesa, Manlleu, Amposta, Reus, Vilafranca, Gavà i Vilanova. En suma, en gairebé la meitat dels partits de lliga segons ha desglossat l'entitat asconenca en un comunicat dirigit als mitjans informatius.

stats