PREMIER LEAGUE
Esports Futbol 01/10/2016

Assaltar White Hart Lane, l'últim objectiu del City de Guardiola

L'equip del tècnic català, que no ha trepitjat mai l'estadi dels 'spurs', busca tres punts més a la Premier League (15.15 h, Movistar Fútbol)

Ara
1 min
Assaltar White Hart Lane, el darrer objectiu del City de Guardiola

BarcelonaEn un començament de temporada i de projecte gairebé excel·lents, el Manchester City de Pep Guardiola vol seguir fent-se fort al capdavant de la taula de classificació de la Premier League amb els tres punts que hi haurà en joc a l'estadi del Tottenham (15.15 h, Movistar Fútbol). Un botí particularment especial pel rival, un dels cocos de la competició, l'escenari i els actors que completen la funció.

"La base de l'equip és la mateixa que la de la selecció estatal, amb [Dele] Alli, Kyle [Walker], Harry [Kane], jugadors de molta qualitat. La temporada passada van lluitar pel títol fins a l'última jornada. Aquest any són segons i estan a un gran nivell. A més, tinc moltes ganes de visitar White Hart Lane per primera vegada a la vida. Hi mirarem de fer la nostra feina", ha comentat el tècnic 'citizen', que ha volgut destacar la feina de Mauricio Pochettino, l'entrenador rival.

"M'hi he enfrontat com a jugador i com a tècnic. I crec que és un dels millors del món, em diverteixo molt veient el seu equip. Està fent una feina boníssima a la banqueta dels 'spurs'. M'agrada molt el seu futbol, la seva manera d'entendre el joc: és un equip agressiu i amb molta qualitat", ha apuntat l'ex del Barça, que no podrà comptar amb Kevin De Bruyne, Vincent Kompany i Fabian Delph, lesionats, i Nolito, que complirà el seu tercer i últim partit de sanció per la targeta vermella que va veure davant el Swansea.

stats