Primera Iberdrola
Esports Futbol 26/10/2019

L'Athletic remunta el gol d'Eli del Estal i manté l'Espanyol cuer

L'equip basc capgira el marcador a la segona part. A la tarda, el Barça derrota per 0-4 el Madrid

N.a.
Dulce llençant-se a terra per robar una pilota a Eunate

BarcelonaL'Espanyol ha tornat a quedar-se a prop dels punts però, novament, ha vist com el somriure se li escapava a la segona meitat. Després que Eli del Estal, de penal, avancés les blanc-i-blaves just abans del descans, l'Athletic Club ha reaccionat i ha capgirat el marcador per dibuixar un 1-2 que mantindrà les periquites a la cua de la Primera Iberdrola.

El tècnic Ángel Villacampa ha fet un doble canvi al començament de la segona meitat, donant entrada a Yulema Corres i Marta Perea, i als deu minuts ja ha recollit premi a la modificació amb un gol de Lucía García que empatava les coses. A falta d'un quart d'hora, novament l'atacant visitant l'ha encertat de cara a gol i ha posat per davant l'Athletic Club.

L'equip de Salvador Jaspe ha buscat l'empat per sumar almenys un punt, però no ho ha aconseguit. Continuarà últim en la classificació amb un sol punt.

Oshoala, després de marcar contra el Madrid CFF

Oshoala dirigeix el Barça cap al lideratge

El Barça s'ha endut la victòria en la seva visita al camp del Madrid CFF (0-4). Quan gairebé es donava per fet que s'entraria als vestidors amb empat sense gols, ha arribat la diana d'Asisat Oshoala. La nigeriana ha rematat una assistència de Caroline Graham Hansen per marcar per cinquè partit consecutiu. Seguint la ratxa, les mateixes dues protagonistes han fet possible el 0-2 per ampliar l'avantatge als dos minuts de la represa.

El segon gol ha desanimat un Madrid que havia aconseguit fer incòmodes els primers minuts. Encarrilat el triomf, Lluís Cortés ha pogut repartir minuts. Andrea Sánchez Falcón, acabada de recuperar d'una lesió muscular, ha tornat a tenir minuts. A falta de quinze minuts, les blaugranes han arrodonit la victòria, amb els gols de Jenni Hermoso i Aitana Bonmatí.

Les culers són líders en solitari amb 19 punts, seguides de l'Atlètic de Madrid, que aquest dissabte ha derrotat la Reial Societat (1-4). Demà diumenge serà el torn per al Deportivo Abanca, que rep el Tacón a Abigondo. Si les gallegues guanyen, compartiran lideratge amb el Barça.