SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/12/2012

Araujo dóna el triomf al Barça B amb dos gols (1-2)

L'argentí Sergio Araujo, amb dos gols en el segon temps, permet als homes d'Eusebio sumar el 26è punt de la temporada

LugoL'encert de l'argentí Sergio Araujo ha revolucionat el filial del Barcelona (1-2) en els últims 16 minuts de partit al Anxo Carro, on el Lugo s'havia posat per davant i s'ha vist perjudicat per un gol anul·lat que hauria suposat el 2 - 1.

Els dos gols de Araujo, que ha substituit Espinosa als 64 minuts, han avivat el Barcelona B i han apagat l'equip gallec, que encadena quatre partits sense guanyar, en què només ha pogut sumar un punt. El Lugo estava preparat per renunciar al seu estil de joc preferit, el de portar la iniciativa i el pes del partit, davant el filial del Barcelona, resistir en camp propi i deixar que els d'Eusebio Sacristán marquessin el ritme, una recepta que li va servir fins a la recta final del xoc.

S'ha sentit còmode amb aquest plantejament davant un rival que baixa el seu rendiment com a visitant i que ha intentat fer-li mal per la banda dreta, amb les incursions de Deulofeu. Un xut de Luis Alberto des de la frontal de l'àrea ha estat el primer avís seriós del Barcelona als 17 minuts de partit, però Yoel ha rebutjat sense problemes i el Lugo no s'ha acovardit gens ni mica.

Els locals s'han avançat tres minuts després en un atac fabricat pels jugadors de banda dreta, David de Coz i Pablo Álvarez, que ha batut Masip després d'un rebuig a l'àrea. El gol ha aportar tranquil·litat als gallecs, que han tingut dues ocasions abans del descans per ampliar l'avantatge, però Masip ha aturat una rematada d'Óscar Díaz i Rubén Durán no ha trobat la porteria del Barcelona en una altra incorporació de De Coz a l'atac.

El Lugo ha acceptat el mateix rol en la segona part, el Barcelona B ha buscat l'empat al Anxo Carro amb la pilota en el seu poder, però els lleons han pogut sentenciar el partit amb una nova acció de De Coz, que ha xutat ajustat al pal esquerre de Masip. La mica de fortuna que li ha faltat al Lugo, l'ha tingut el Barcelona B, que ha refrescat l'equip amb l'entrada de l'argentí Sergio Araujo i ha trobat el premi del gol en només deu minuts al terreny de joc després d'una jugada de Lobato.

Els catalans s'han bolcat llavors en atac i han obligat el Lugo a replegar encara més, encara que l'equip de Setién ha tingut opció de quedar-se els tres punts en un desmarcatge de l'argentí Diego Tonetto, però l'àrbitre va anul·lat el seu gol per un dubtós fora de joc. Del gol que podria haver suposat el 2-1, el marcador ha passat a l'1-2 definitiu a falta de set minuts per al final amb un altre gol d'Araujo, que s'ha anticipat als centrals del Lugo i ha donat la victòria al conjunt blaugrana.

- Fitxa tècnica:

1 - Lugo: Yoel, De Coz, Pavón, Víctor Marco, Manu, Pita, Seoane, Pablo Álvarez (Víctor Díaz, min.83), Rubén Durán (Javi Rei, min.78), Iago Díaz (Tonetto, min 65), i Óscar Díaz.

2 - Barcelona B: Masip, Patric, Planas, Lombán, Grimaldo, Rafinha (Ilie, min.89), Gus Ledes, Espinosa (Araujo, min.64); Deulofeu (Kiko Femenía, min.78), Luis Alberto i Lobato.

Gols: 1-0, min.20: Pablo Álvarez. 1-1, min.74: Araujo. 1-2, min.83: Araujo.

Àrbitre: Ocón Arraiz, del col·legi de La Rioja. Va mostrar groga a Seoane (min.44) i Pita (min.65) per part del Lugo; ja Gus Ledes (min.59), per part del Barcelona B.