SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 08/03/2014

El Barça B busca la regularitat davant d'una Ponferradina que desitja arribar a zona còmoda

Els d'Eusebio busquen posar punt final a la irregularitat com a locals (17 hores, Esport3)

Efe
2 min
Els jugadors del Barça B celebren un gol / LFP

BarcelonaEl Barça B rep aquest diumenge (17 hores, Esport3) la visita de la Ponferradina, un rival directe en l'atapeïda zona mitja de la classificació de la Lliga Adelante, amb l'objectiu de trobar la regularitat no només en el seu joc, sinó, sobretot, a nivell de resultats.

Amb l'última victòria a domicili davant el Mallorca, el filial barcelonista va acabar amb una ratxa negativa de dues derrotes consecutives, el que li va permetre allunyar-se de la zona de descens, situada ara a quatre punts.

Irregulars al Miniestadi, on han patit sis derrotes, dos empats i han sumat sis victòries, el partit contra la Ponferradina posarà a prova, de nou, la paciència del filial que, al llarg de la temporada, ha demostrat tenir problemes per obrir la llauna davant rivals eminentment defensius. Així mateix, una victòria els allunyaria no només del descens, sinó també de la Ponferradina.

Per al partit d'aquest diumenge, el tècnic del filial, Eusebio, recupera migcampista Sergi Samper, un dels seus puntals en el joc de creació, que es va perdre l'últim partit per acumulació de targetes. El principal dubte és a la punta d'atac, on en l'últim partit Sandro Ramírez va sortir d'inici en lloc del camerunès Jean Marie Dongou –titular indiscutible durant bona part de la temporada– que va començar des de la banqueta.

La Ponferradina visita el Barça B amb la necessitat de sumar per agafar aire i eludir l'amenaça de la zona de descens , de la qual només el separa un punt. Els lleonesos acumulen quatre jornades consecutives sense guanyar i en l'última no van poder passar de l'empat a casa davant el Mirandés, un altre dels implicats en la lluita per la permanència.

Per afrontar el partit contra el filial blaugrana, els blanc-i-blaus hauran de presentar una alineació diferent de la que va comparèixer contra el Mirandés. El tècnic no podrà comptar amb el central Miquel Robusté, que va veure la setmana passada la seva cinquena targeta groga, ni amb el davanter Adolfo Enríquez, 'Fofo', que torna a patir molèsties musculars que ja li han causat problemes en jornades anteriors.

stats