LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 29/03/2015

El Barça suma un punt tot i jugar 60 minuts amb un home menys (2-2)

Dongou ha estat expulsat quan el filial blaugrana dominava el xoc

Ara
1 min
Dongou, contra el Mirandés

BarcelonaEl Barça B segueix sense arrencar. Per una cosa o per una altra, el filial blaugrana no aconsegueix sumar els tres punts. Els homes de Vinyals han empatat contra el Tenerife al Miniestadi tot i quallar un bon partit, marcat per l'expulsió del local Dongou (2-2).

El conjunt barceloní ha competit i ha dominat durant gairebé mig xoc, el temps que ha gaudit de l'ajuda del seu davanter. Ell, precisament, ha sigut l'encarregat d'estrenar el marcador instants després de començar a jugar. Una bona acció d'Adama per banda ha fet pujar un gol al marcador gràcies al camerunès, sempre atent.

Els visitants no han volgut renunciar al triomf i han aconseguit empatar minuts després de la mà d'Ifrán, que ja acumula 10 gols en aquesta Lliga Adelante. El Barça B ha tocat tot i més, i s'ha tornat a avançar amb una diana del seu capità, Patric Gabarrón, que ha transformat una pena màxima.

Els de Vinyals han estat còmodes i s'han sentit capaços d'anotar-se el triomf. Llavors, una entrada de Dongou castigada amb targeta vermella directa ha trencat el partit. El Tenerife s'ha crescut i ha començat a atacar la porteria de Suárez. El filial blaugrana ha defensat el resultat durant una bona estona, però Maxi Pérez ha posat el definitiu 2-2 al segon període.

stats