Futbol Femení
Esports Futbol 15/09/2013

El Barça femení segueix imparable i només el Sant Gabriel evita el ple d'ensopegades catalanes

Les blaugranes golegen a Zubieta, mentre que el Sant Gabriel empata a Sevilla i el Llevant Les Planes cau golejat a Vallecas. Dissabte, l'Espanyol va perdre a casa contra el Llevant

Marta Torrejón intenta aturar una davantera de la Reial Societat

BarcelonaDesprés de golejar 5-0 en el seu debut en Lliga, el Barça ha tornat a demostrar que és l'actual campió amb una exhibició a Zubieta, on ha esmicolat una Reial Societat sense gol i sense capacitat defensiva sense l'experiquita Ane Bergara, sancionada (0-5). Marta Torrejón, de cap, en el primer córner del partit, ha obert el marcador per treure pressió a les blaugranes, total dominadores del matx. Amb moltíssim joc interior, el Barça ha arraconat la Reial. Però el segon gol ha tornat a venir en una acció d'estratègia, amb un remat de cap de Torrecilla després d'una falta lateral. Miriam, després d'un bon moviment interior, ha fet el 0-3 amb què s'ha arribat al descans. A la represa, el Barça ha sentenciat amb un gol de Sonia i un altre de Kenty.

El Sant Gabriel ha salvat un punt a Sevilla després d'un partit que se li ha complicat moltíssim. Jenni Morilla ha avançat les andaluses al quart d'hora de joc i, a poc del final i encara per darrere en el marcador, les de Sant Adrià han patit una expulsió. Amb deu, però, Paula Nicart ha pogut fer l'1-1 per donar un valuós empat a les catalanes.

Menys sort ha tingut el Llevant Les Planes, que ha caigut golejat a mans d'un Rayo Vallecano desbocat en atac (6-1), en un duel femení a les banquetes. Les madrilenyes, entrenades per Laura Torvisco, han encarrilat aviat el partit amb dos gols de Priscila i un de Sonia Burgos. El 3-0 deixava poques opcions al combinat de Natalia Astrain, que ha encaixat el quart al poc de començar la segona meitat després d'un gol de Paloma Lázaro. Tot i retallar diferències a pocs minuts del final, un altre gol de Priscila i un últim de Pilar ha arrodonit la golejada madrilenya.

L'Espanyol no va poder puntuar en la seva estrena a casa contra un sòlid Llevant (2-0) que va avançar-se ben d'hora en el marcador. Un gol de l'exblaugrana Guti, que va recollir a la frontal de l'àrea un refús després d'un córner per afusellar la portera Jamila, va donar avantatge a les valencianes. L'ordre defensiu de les granotes no va donar cap opció a l'Espanyol. A la represa, un gol de l'altra exblaugrana del Llevant, Olga Garcia, va acabar de sentenciar. La davantera va rebre una passada a l'espai que va definir amb qualitat.