LIGA ADELANTE
Esports Futbol 12/04/2015

El Barça B perdona, perd a casa contra el Betis i ja és cuer de Segona (1-2)

Sandro ha avançat el filial al segon minut de joc, però ha desaprofitat massa contraatacs contra el líder de la Divisió de Plata

M.m.
Adama, durant el partit contra el Betis / VÍCTOR SALGADO / FC BARCELONA

BarcelonaEl Barça B ha perdut a casa contra el Betis i acaba la jornada com a cuer de Segona Divisió (1-2). El filial ha començat bé, marcant a la primera jugada d'atac, però ha perdonat massa contracops i ha acabat derrotat a mans d'un rival que segueix líder de la Divisió de Plata.

Sense Munir ni Samper, tots dos a la banqueta, el filial ha sortit a jugar amb molta intensitat i ha aculat el Betis al seu camp. Els homes de Jordi Vinyals han fet uns primers minuts magnífics, amb futbol ràpid i de combinació. A la primera acció, Adama ha fet una bona centrada per la dreta i Sandro ha pogut inaugurar el marcador, en una acció plena de rebots i amb un travesser previ.

Semblava que tot feia baixada i que tot estava disposat perquè el BArça B es retrobés amb la victòria, però no ha estat així, ni de bon tros. L'equip ha tingut diversos contraatacs però gairebé sempre ha errat en el xut final. Halilovic ha estat insistent per l'eix però no ha provat cap tir, i tant Adama com Dongou han tingut mala punteria en els llançaments.

Passada la fogonada inicial, el Betis s'ha anat trobant còmode a la gespa i ha començat a atacar. Els verd-i-blancs no tenien el pes del partit però combinaven amb perill en atac. Al final, han obtingut la recompensa que buscaven amb un xut de Dani des de la frontal, que ha tocat prèviament al pal.

El segon temps ha estat força similar. El Barça B buscava la combinació i el Betis un joc més directe. Els visitants han enviat un xut al travesser mentre que el filial ha tingut un parell de contraatacs i algun xut llunyà per marcar, però han perdonat i els sevillans han arribat vius als darrers vint minuts de joc. I en una jugada desafortunada, plena de rebots, la pilota ha caigut morta a Jorge Molina, al punt de penal, que només l'ha hagut d'empaitar al fons de la xarxa.

L'actuació de Munir, que ha entrat al segon temps, no ha estat suficient per empatar i el Betis encara ha tingut alguna arribada més per eixamplar distàncies a un Miniestadi gairebé ple de seguidors visitants, que han acabat el partit amb crits de 'a Primera, oé'.