LIGA ADELANTE
Esports Futbol 26/10/2014

El Barça B s'estavella a Tenerife (2-0)

El conjunt insular agafa aire a la classificació i allunya el filial de les posicions capdavanteres

Ara
1 min
El Barça B ha perdut a Tenerife / LFP

TenerifeEl Barça B ha caigut estrepitosament al camp del Tenerife per 2-0. L'equip que entrena Eusebio Sacristán s'ha desdibuixat, sobretot a la segona meitat, i no ha tingut res a fer conta un equip necessitat de punts i que ha estat més encertat en totes les facetes del partit.

Tot i que l'inici ha estat força igualat, el Tenerife de seguida s'ha imposat i a obert el marcador al minut 25. Suso ha enviat un fort xut des de l'interior de l'àrea que no ha pogut aturar Ortolà. El filial ha intentat respondre amb ocasions però han estat tímides, i els locals han sentenciat al partit a l'inici del segon temps, amb una rematada d'Ifrán al a sortida d'un córner.

Els joves jugadors d'Eusebio no han tingut capacitat de reacció, i menys encara quan l'àrbitre ha ensenyat la targeta vermella directa a Patric, per una entrada al mig del camp. Una acció molt protestada pel filial culer, que malgrat llançar una darrera ofensiva ha marxat de Tenerife sense cap punt.

Tenerife 2 - 0 Barça B

Tenerife: Roberto; Moyano, Carlos Ruiz, Hugo Álvarez, Raúl Cámara; Vitolo, Aitor Sanz; Ricardo León (Guarrotxena, min. 76), Suso Santana (Cristo González, min. 86), Cristo Martín; i Diego Ifrán (Aridane, min. 67).

Barça B: Ortolá; Grimaldo, Macky, Diagne, Patric; Samper, Halilovic (Joan Román, min. 67); Adama, Kaptoum (Gumbau, min. 52), Sandro (Juan Cámara, min. 46); i Dongou.

Gols: 1-0, min. 25: Suso; i 2-0, min. 49: Ifrán.

Àrbitre: Jesús Muñoz Mayordomo (Comitè de Castella - la Manxa). Targetes grogues a Ricardo, Vitolo, Aitor Sanz, Macky i Patric. Vermella directa a Patric (min. 80).

Estadi: Heliodoro Rodríguez López. 9.062 espectadores.

stats