LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 20/03/2015

El Barça B busca una victòria a Alcorcón que li doni esperances de salvació

Els blaugranes busquen el primer triomf amb Jordi Vinyals a la banqueta (18 hores, Esport3)

Efe
2 min
Els jugadors del Barça B, celebrant un gol al Mini Estadi / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça B, sumit des de fa dues jornades en llocs de descens després d'encadenar sis partits sense conèixer la victòria, s'enfronta aquest dissabte a l'Alcorcón (18 hores, Esport3). Després de millorar la imatge en el dolorós empat contra el Racing de Santander (1-1), l'equip de Jordi Vinyals, que segueix sense conèixer la victòria des que va aterrar fa cinc jornades en substitució d'Eusebio Sacristán, busca guanyar confiança en la pista d'un rival de la zona mitjana de la classificació.

L'arribada del tècnic català no ha fet reaccionar el filial blaugrana, que continua en caiguda lliure després de sumar dos empats i tres derrotes, amb un balanç de sis gols a favor i nou en contra. Una de les esperances del quadre català és que davant l'Alcorcón mai han conegut la derrota, amb un balanç de cinc victòries i quatre empats. Per aquest partit, Vinyals tindrà tots els seus homes disponibles, amb Sandro, Munir i Adama com els principals arguments per buscar el camí del gol.

Torna també Patric, un dels fixos que es va perdre el partit contra el Racing de Santander per decisió tècnica, i Bagnack, recuperat de les seves molèsties. No estaran, en canvi, el lesionat Godswill, així com Pol Calvet, Joan Román, Robert Costa, Bicho i Lucas Gafarot, que s'han quedat fora de la llista per decisió tècnica.

L'Alcorcón, que només ha guanyat un partit dels últims tretze disputats, vol assentar-se a la zona mitjana de la taula. El conjunt madrileny, que s'està definint aquesta temporada per la irregularitat, necessita començar a sumar de tres si vol aconseguir l'objectiu de la permanència com més aviat i aspirar per quedar entre els sis primers, cosa per la qual va lluitar les últimes tres campanyes i que va aconseguir en dues ocasions.

Alineacions probables:

Alcorcón: Javi Jiménez; Djené, Chema Rodríguez, Héctor Verdés, Bellvis; Oscar Plano, Fausto, Sergio Mora o Rubén Sanz, Escassi, Guichón; i David Rodríguez.

Barça B: Ortolá; Diagne, Juste, Ié, Grimaldo; Samper, Patric, Halilovic; Adama, Munir i Sandro.

Àrbitre: Sagués Oscoz (C. Basc).

Estadi: Santo Domingo.

Hora: 18.00 hores (Esport3).

stats