Futbol Femení
Esports Futbol 14/06/2015

El Brasil castiga Espanya, que no aprofita una bona primera meitat (1-0)

El gol d'Alessandra Alves a les portes del descans deixa gelada una selecció espanyola que acaba fregant l'empat en l'últim minut. 'La roja' està obligada a derrotar Corea del Sud per ser a vuitens

Les jugadores de Brasil celebren el gol d'Andressa Alves contra Espanya / GETTY

OviedoEspanya haurà de guanyar tant sí com no a Corea del Sud si vol accedir als vuitens de final del Mundial del Canadà. És el peatge que ha de pagar per perdre contra el Brasil (1-0) en la segona jornada del grup E. Un gol d'Andressa Alves a un minut del descans ha desfet les il·lusions espanyoles, després d'un primer temps en què fins i tot han dominat el seu experimentat rival, amb un joc ordenat i intens. Algunes modificacions en l'alineació, amb l'entrada de Virginia Torrecilla al migcentre i Marta Corredera a la banda, més la ubicació de Natalia Pablos en punta, en detriment de Sonia Bermúdez i Jenni Hermoso, han ajudat a donar més consistència a les bases del joc de la selecció espanyola.

Però el cop al marcador en un moment tan clau del partit ha acabat pesant a les cames de 'la roja', que ha abaixat el ritme en la segona meitat, incapaç de guardar la possessió com havia fet abans. Més arraconada, s'ha quedat sense esma i a punt ha estat d'encaixar un segon gol que la descartés d'un empat que s'ha fregat en dues accions al final. Però Vero Boquete, en no rematar una acció sola davant la portera, i Irene, que ha estavellat un remat al pal, han fallat el possible 1-1.