Futbol Català
Esports Futbol 06/04/2011

El Premià confirma Encinas com a entrenador mentre l'Ajuntament li retreu la gestió econòmica

En assemblea de socis, l'entitat premianenca va assumir el descens a Primera Catalana. L'alcalde de la ciutat, Miquel Burch, va criticar l'ús de les subvencions

àngel Garreta
1 min
Una vista de la tribuna del Municipal de Premià

Premià de MarL'assemblea de socis del CE Premià va servir per confirmar Alberto Encinas com a entrenador de l'equip la propera temporada. El tècnic del Juvenil A del club i actual preparador de la primera plantilla, després de la marxa sobtada de Jaume Creixell, dirigirà el sènior premianenc l'any vinent a Primera Catalana, categoria que el club també ha assumit. Encara que les matemàtiques donin opcions encara, la permanència del Premià a Tercera Divisió és virtualment impossible.

En aquest mateix acte amb els socis de l'entitat va intervenir l'alcalde de la ciutat, Miquel Burch, que va recriminar al Premià el malbaratament de 550.000 € que el consistori ha invertit en forma de subvenció per al manteniment del camp municipal en els darrers deu anys. Una representació de pares i mares de jugadors de base del Premià van assistir a l'acte i es van queixar de les condicions d'entrenament dels seus fills. L'alcalde va argumentar que possiblement les anteriors juntes del Premià no van inventir els diners en reformes sinó en altres aspectes del club. Burch també va ser l'encarregat de donar l'única bona notícia de la tarda, confirmant la construcció d'un nou camp municipal on està ubicat l'actual.

stats