1a Divisió
Esports Futbol 18/11/2013

Ancelotti no es planteja fitxar un recanvi de Khedira al mercat d'hivern

El tècnic del Reial Madrid està valorant la possibilitat de donar entrada a Casemiro o, fins i tot, de canviar el sistema de joc

Ara
1 min
Carlo Ancelotti, durant la presentació del seu llibre / EFE

BarcelonaCarlo Ancelotti ha assegurat aquest dilluns que no té previst fitxar cap jugador durant el mercat d'hivern per substituir Sami Khedira, que estarà sis mesos de baixa després de t

"No tenim idea de canviar, no ho plantegem. Hem tingut mala sort. Khedira és un jugador molt important per nosaltres, per a l'equilibri de l'equip. Però necessitem buscar una altra solució. Estic segur que arreglarem aquesta absència, que és molt important per a nosaltres", ha destacat el tècnic madridista durant la presentació del seu llibre 'Il mio albero di Natale', que, a més, ha assenyalat que l'equip té dues opcions.

"La primera és posar un jugador que tingui unes característiques semblants i, una altra, canviar el sistema de joc. Hauré de posar un sistema en què els jugadors estiguin còmodes per jugar. Necessito pensar en això. Tenim jugadors que en aquest moment no han jugat tants minuts però que estan en bones condicions, sobretot Casemiro", ha afegit.

Per acabar, Ancelotti ha valorat també la possibilitat de donar entrada a Isco. "Crec que en algun partit ha jugat a l'esquerra al centre del camp amb tres. Per ell és més còmode jugar darrere d'un davanter. Per posar Isco en una posició més còmoda, és possible canviar el sistema. Podria jugar amb dos centrecampista i Isco més avançat", ha conclòs l'italià.

stats