FUTBOL
Esports Futbol 03/03/2014

Casillas: "Quan acabi el meu contracte, ja veuré què faig"

El capità del Reial Madrid ha parlat sobre la seva situació a l'equip blanc al programa 'Lo mejor que te puede pasar' (Melodía FM)

Gonzalo Romero
2 min
Iker Casillas, durant la xerrada al Club Boadilla del Monte / EFE

BarcelonaEl capità del Reial Madrid, Iker Casillas, ha analitzat la seva situació a l'equip blanc en el programa 'Lo mejor que te puede pasar' (Melodía FM) en una entrevista amb Núria Roca. El porter està travessant una més que complicada temporada, en què és suplent a la Lliga i no gaudeix, d'aquesta forma, de regularitat de nivell de joc i minuts disputats. "Sempre intentes lluitar per aspirar a jugar més. Jo sóc molt ambiciós i sempre vull jugar, tot respectant els companys", ha explicat Casillas, fent referència al duel que manté amb Diego López a la porteria blanca.

El jugador espanyol ha deixat clar que la seva intenció és quedar-se la temporada que ve al Reial Madrid, fins i tot complir el contracte que l'uneix amb l'equip blanc fins al 2017: "Si un porter es cuida pot arribar a jugar fins als 40 anys. Tant de bo pogués jugar fins als 40 al Reial Madrid, però arribarà un moment que no serà possible. M'agradaria seguir guanyant més títols aquí. Quan acabi el meu contracte em plantejaré si continuo o no al Reial Madrid", ha comentat un Casillas que intenta tancar un cop més els rumors que el situen la pròxima temporada lluny del Bernabéu.

El porter del Madrid va signar el 2008 una extensió de contracte que ampliava la seva vinculació al club blanc 6 anys més –el seu contracte fins aquell moment expirava el 2011–, i que el mantindrà al club, si no hi ha cap canvi, fins al 2017, amb una clàusula de rescissió de 150 milions d'euros. A més, el document que va signar Casillas anys enrere contenia una pròrroga automàtica del mateix si juga 30 partits oficials durant el 2017. El president de l'equip blanc en aquell moment, Ramón Calderón, va comentar el 2008 que aquesta millora de contracte tenia un clar objectiu: "Aconseguir que el millor porter d'Espanya es retiri al Reial Madrid".

Casillas també ha parlat sobre el seu paper a la selecció, tot i que no disputi tots els minuts que voldria amb el seu equip: "La propera cita que tenim és contra Itàlia, i espero jugar aquest partit. Ser a la selecció és molt important i estic agraït per la confiança que l'entrenador m'ha demostrat aquest any", ha dit el capità blanc.

stats